Vali M. Lütfullah Bilgin İlkokulu
KADI BURHANETTİN MAH. 4.İŞLETME SK. TCDD LOJMANLARI SİTESİ NO 6 MERKEZ / SİVAS

VİZYON

Türkiye’nin İhtiyacı Olan Nitelikli, Çağdaş, Demokratik Bireyler Yetiştirmek. Ülke Düzeyinde ; Eğitimde Bir Adım Önde Olmaktır . Çocuklarımızın Düşlerinin Buluştuğu Eğitim, Bilim Ve Kültür Merkezi Olmak.

MİSYON

Sivas/Merkez Vali M.Lütfullah Bilgin İlkokulunun Misyonu ; Öğrencilerimizin İş Ve Günlük Hayatlarında Sorumluluk Sahibi, Kendine Güvenen Bireyler Olarak Yetiştirerek . Demokratik Ve Kaliteli Eğitim İçin Veli-Öğrenci-Öğretmen Çevre İşbirliğine Önem Vererek Lider Bir Eğitim Kurumu Olmaktır. Atatürk İlke Ve İnkılâplarına Bağlı Öğrenciler Yetiştirmek Ve Öğrencilerin Kabiliyetlerine Ve İhtiyaçlarına Uygun Bir Eğitim Hizmetini Sunmak; Onların Sosyal, Kültürel Ve Ekonomik İhtiyaçlarını Karşılayacak Yeteneklerini Geliştirmelerine Ortam Hazırlamak Ve Okulda Öğrenmenin Kalitesini Artırmak; Eğitim-Öğretim Programını Çevre Faktörlerini De Dikkate Alarak Etkili Ve Verimli Bir Şekilde Eğitim Vermektir.

BAŞARILAR

Okulun Eğitim-Öğretim Durumu Yapılan il geneli kazanım değerlendirme sınavlarında ilk 3 sırada yer almaktadır.
Kütüphane Kitap Sayısı :1925

NORMAL

(08:30) - (14:30)

MERKEZİ SİSTEM DOĞALGAZ